Дарение

Фондация “Нашите недоносени деца” получи дарение!

На 20  декември 2012 г.,  в София беше проведен Благотворителен Коледен търг, организиран от Ники Кънчев Шоу, “Дарик радио” и спортно предаване “Гонг”.  На базара бяха събрани уникалните 40 100 лв., които бяха разделени по равно между Фондация“ Нашите недоносени деца“ и Фонда за лечение на деца аутисти. Най-големите дарители в търга се оказаха известни български футболисти и спортисти. Политиците също не подминаха каузата, като дариха  5 000 лева.

Имаше слушатели на “Дарик” даряваха от сърце, без да желаят да закупят някаква вещ.

“Райфайзенбанк” също взе участие в търга, както и Българската федерация по снукър, фотографи, певци и много други, които допринесоха за двете каузи.

Част от парите ще бъдат дарени на Неонатологичното отделение в болница “Токуда”, което се нуждае от нов ултразвуков апарат за ранен скрининг на слуха – апарат за отоакустични емисии.

Друга част от парите ще бъдат дарени за образуване на психологични групи в по-големите градове на страната, в които психолози ще работят с родители на недоносени бебета и деца, както и със самите деца, които имат нужда.

Ние Фондация „Нашите недоносени деца“ искаме да благодарим на Ники Кънчев шоу, на “Дарик” и “Гонг”  за това, че повярваха в нас и застанаха зад нашата кауза.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*