ПОЧИНА ТЕОДОРА ЗАХАРИЕВА

Това е най-лошата новина, която ни се е налагало  да качим  на нашия сайт.
С дълбоко прискърбие съобщаваме, че днес, 07 януари 2012 г. почина Теодора Захариева.
Човекът, който доказа че пациентите могат да отстояват правата си. Тя заставаше с името и авторитета си за каузата на справедливосттта и правото на живот на всеки.
Болестта я победи след 13 години борба. Теди е от малцината, които в краткия си живот остави толкова дълбока следа.. Тя имаше способността да променя обществото, куража да се противопоставя на злото и себераздаването да се грижи за всички, които имаха нужда от подкрепа.
Мир на праха й!
Опелото ще се състои в понеделник 9.01.2012 година от 13 часа в Църквата Света София.

3 Comments on ПОЧИНА ТЕОДОРА ЗАХАРИЕВА

  1. оооооооооо, неееееееееееее, не може да бъде…..БОГ да я прости, свят човек, починала на такъв празник…..поклон пред паметта и…………

  2. Отиде си една сърцата жена, която от собственото си нещастие направи знаме, кауза, и се бори години с несправедливостта, безразличието и престъпното безхаберие на институциите и държавата към здравните проблеми на раково болните. Рядки човешки качества! Те й даваха сили, кураж, вдъхновение да забрави себе си в името на всички като нея! И успяваше! Остави следа, надежда и вяра на болните! Показа, че ако воюваш за истина и правда – можеш да победиш! И тя – крехка и слаба жена – победи бездушните институции и лицемерното беззаконие! Ако имаше повече такива принципни, честни, достойни и борбени хора – може би хоризонтът на настоящето и бъдещето ни щеше да е по-светъл. Поклон пред светлата й памет!

  3. Не искам да повярвам,че това се е случило….Та тя беше толкова борбена,даваше надежда на всички болни от тази коварна,зла болест.Бореше се за правата на всички болни хора…Бог да я прости.Много ми е мъчно и със сълзи на очи пиша тези редове,,,,

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*