КОЛЕДНА БЛАГОТВОРИТЕЛНА КАМПАНИЯ 2014-2015

„МЛАДИТЕ ТВОРЦИ ЗА ДЕЦАTA С ПРОБЛЕМИ В РАЗВИТИЕТО”

Скъпи приятели,

Преди девет години, водени от идеята да споделим собствения ни опит, създадохме Фондация „Деца с проблеми в развитието” в подкрепа на семействата при рехабилитацията, отглеждането и интеграцията на децата със специални нужди. Нашата кауза ни задължава да продължим напред – да увеличим възможностите и да разширим предлаганите терапевтични услуги, за да осигурим по-качествена и цялостна грижа.  Работим по нов и мащабен проект за изграждането на рехабилитационно-образователен комплекс по европейски модел. В него, освен необходимата медицинска грижа, децата ще следват утвърдени образователни стандарти и ще получават възможност за социална интеграция. Знаем, че можем да успеем, но не и без Вашата подкрепа! Приемаме идеи за финансиране и инициативи за дарения, които да подпомогнат проекта. Тази година 11 млади художници, в знак на съпричастност, нарисуваха картичките за Коледната благотворителна кампания 2014-2015 под надслов „Младите творци за децата с проблеми в развитието“:

линк към картичките: http://dpkids.org/

 

Каталог № 1

12 вида картички,  стандартен размер,  офсетов печат,  картон с тегло 245гр.,  сгънати по късата страна.

Цена на картичка и стандартен бял плик: 1,50 лв./бр.

 

Каталог № 2

8 допълнителни дизайна на картички, подготвени  за  дигитален  печат с  възможност за отпечатване на Ваше  коледно пожелание на  вътрешната страна. Цена на картичка и стандартен бял плик:  2.00 лв./бр. и срок на изработка 4-10 дни.

Стъпка 1 Изберете номера и количеството на картичките, които желаете да закупите. При количество над 300 бр. от каталог 1 имате възможност да поръчате безплатно вложки от паус с коледно пожелание и лого по Ваш избор.

Стъпка 2 Поръчка: на e-mail office.dpkids@gmail.com или директно се свържете с наш сътрудник на телефони: 0877 461 002 – Анастасия Грозева;  0877 461 003 – Мила Паликарска

 

Стъпка 3 Начин на плащане: по банков път

Райфайзенбанк (България) ЕАД      BIC RZBBBGSF        IBAN BG40RZBB91551069056916

или в брой /срещу свидетелство за дарение или издаване на фактура/

 

Стъпка 4 Начин на получаване: от адреса ни в гр. София,  Студентски град,  бл. 11 /ниско тяло/, Медицински център „Деца с проблеми в развитието”  или  с доставка чрез избран от Вас куриер.

 

Сърдечни поздрави,

Екипът на Фондация „Деца с проблеми в развитието”