Известни личности в подкрепа на мъжете с рак на простата

Известни личности от родния шоубизнес  подкрепиха  кампанията на Федерация Български пациентски форум и списание HELLO! България – „Ракът на простата е лечим”. Облечени в мъжки боксерки и бели тениски, участниците застанаха пред обектива на HELLO!България и споделиха своя личен герой.

Мисията на всички е да се привлече вниманието върху проблемите на мъжкото здраве и конкретно върху най-типичното мъжко заболяване – рака на простатата. Всяка година 1000 нови случаи на това заболяване се регистрират в България, а един от най-големите проблеми у нас, на фона на проблемите в здравеопазването, е късното диагностициране.

Кампанията „Ракът на простата е лечим” е инициатива на Федерация Български пациентски форум и списание HELLO! България. Тя ще продължи през целия месец ноември. Част от кампанията е и благотворителното ревю „Мустаците са винаги модерни”, което ще се проведе на 1 ноември в столичния MALL Bulgaria.

Партньори на проекта са: Федерация Български пациентски форум, сп. HELLO! България, MALL Bulgaria, Estee Lauder, Victoria Fashion Group и Astellas.

Rak_na_Prostatata_Horizontal Rak_na_Prostatata_Vertical Rak_na_Prostatata_Vertical2 Rak_na_Prostatata_Vertical3 Rak_na_Prostatata_Vertical4 Rak_na_Prostatata_Vertical5 Rak_na_Prostatata_Vertical6 Rak_na_Prostatata_Vertical7 Rak_na_Prostatata_Vertical8 Rak_na_Prostatata_Vertical9 Rak_na_Prostatata_Vertical10 Rak_na_Prostatata_Vertical11 Rak_na_Prostatata_Vertical12 (1) Rak_na_Prostatata_Horizontal2