„Fit for work” – България

“Work foundation” е Британската фондация. Тя избра PR Агенция „ИВ” за обслужваща ПР агенция на проект „Fit for work” – България.

Кампанията „Fit for work” – България започна със Семинар за журналисти на тема: „Пациентите с ревматични заболявания в България – живот между болка и надежда”. Семинарът се проведе в Хотел „Парк Бачиново” –  гр. Благоевград на 27 и 28 септември 2012 г.

PR Агенция „ИВ” организира това събитие в рамките на инициативата „Fit for work” заедно с „Организация на пациентите с ревматологични заболявания”, „Българско сдружение на болните от болестта на БЕХТЕРЕВ” и Федерация „Български пациентски форум”.  На Семинара присъстваха журналисти от радио-, печатни издания и телевизии, както и водещи специалисти в областта на ревматологията и рехабилитацията в България.

За гостите на събитието дизайнерският екип на PR Агенция ИВ подари тениски „ГОДНИ СМЕ ЗА РАБОТА” и значки със същото мото и лого.

В рамките на проекта „Fit for work” PR Агенция „ИВ” създаде два документални филма – „Пътят” и „Болката е учител”. До краят на месец октомври предстои да бъдат готови още два филма посветени на пациентите с мускуло-скелетни заболявания в България.

Всички събития по проекта „Fit for work” се заснемат от фотограф на PR Агенция „ИВ” и след приключване на инициативата ще бъде създаден дизайнерски фото албум с най-значимите моменти.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*